En webbplats för skandinaver i Frankrike

Copyright © 2016
by
francefon
All Rights reserved
info@francefon.com

Designed by francefon.com
Ett alternativ som det slår gnistor om ...
Francefon ansvarar inte för eventuella ändringar eller felaktigheter av inlämnad eller sammanställd information från samarbetspartners
Rev 2019-06-23
Designed by francefon.com
Om oss
Bo
Kjell
Efter att själva ha skaffat bredband, TV och telefoni i Frankrike med viss möda, så bestämde vi oss för att göra det lättare för andra skandinaver i samma situation.

Så vi startade den här webbsidan. Här samlar vi media- och telekom-erbjudanden som är enkla att beställa och prisvärda jämfört med annat på marknaden. Vi fyller på nyheter succesivt.

Feedback och konstruktiva idéer tas emot med stor tacksamhet. Du når oss på Francefons mailadress: info@francefon.com

Vi är beroende av BRA LEVERANTÖRER för att det skall vara någon mening med den här webbsidan. Just nu finns det tjänster från:

Prixtel är en operatör på franska telekommarknaden som erbjuder flexibla abonnemang utan bindningstider. De samarbetar med SFR, Frankrikes näst största teleoperatör.


Universal Telecom  är en del i Alltele AB som är en välrenommerad och börsnoterad svensk teleoperatör. De ger oss ett svenskt telefonnummer trots att vi bor i Frankrike. Du kan läsa mer om Universal på www.universal.se.
PureVPN är en av marknadens bästa leverantörer av VPN-tjänster, vilket innebär att du som användare lungt kan ha din anonymitet och integritet på webben.
THE RICHARD JUHLIN CHAMPAGNE CLUB är till för dig som vill vara uppdaterad i champangens värld.